Welkom op de site van het Hylper huis, dé locatie voor exclusief samenzijn temidden van de Friese en Hindelooper kunst en cultuur.
Welcome to the Hylper Huis website, the ideal location for exclusive gatherings in the heart of Frisian and Hindelooper art and culture.
E-mail:
hotel@skipsmaritiem.nl
Telefoonnummer:
088 - 05 04 158 (Hylperhuis/Skipshotel)
Adres:
Hylperhuis:
Tuinen 5-7
8713 KK Hindeloopen
Correspondentieadres:
Postbus 10
8715 ZH Stavoren
Overnachten in het hylper huis

Prijzen Flora & Fauna Kamer en Scheepskamer

Alle informatie met betrekking tot prijzen en reserveren is te vinden op de website van SkipsHotel.

Naar SkipsHotel
Likhus Hindeloopen overnachten

Prijzen Likhús

In het Likhús zijn een bad (geen douche), een  aanrechtblokje met een Nespresso koffiemachine, een waterkoker, ontbijtgerei, een koelkast en een magnetron aanwezig.

Het Likhus is te reserveren vanaf minimaal 2 nachten.

Prijs bij 2 nachten: € 375,-
Prijs bij 3 nachten: € 450,-

 

Iedere extra nacht: + € 125,-

(Prijzen zijn incl. fruitmand en verse bloemen, linnen, handdoeken,  exclusief ontbijt)

Standaard gebruik is op basis van 2 personen (korting bij 1 persoons gebruik = € 20,- per nacht)
Optioneel:
– Gebruik van het extra eenpersoons bed op de kamer voor een 3e persoon: € 60,- per nacht.
– Ontbijt, gebracht in picknickmand aan huis, in keukenvertrekje, inclusief champagne: € 60,- (2 pers) – vooraf reserveren.

Uw verblijf

In de croissanterie van Jachthaven Hindeloopen, op 5 minuten loopafstand (zie plattegrond) kunt u terecht voor vers gebakken broodjes, heerlijke koffie en verse jus d’orange. U stelt zelf uw assortiment broodjes samen. Aan u de keuze of u uw broodjes meeneemt naar Het Hylper Huis of dat u plaatsneemt in de croissanterie. Ook is het mogelijk gebruik te maken van een ontbijtbuffet voor slechts € 10,50 p.p.

Uw auto parkeert u gratis op het terrein van Jachthaven Hindeloopen. Hindeloopen zelf is autoluw. Laden/lossen bij de woning is wel mogelijk. Wilt u toch graag dichterbij het Hylper Huis parkeren omdat u bijvoorbeeld slecht te been bent? Neem contact met ons op zodat wij een parkeerplaats voor u kunnen regelen.

Wilt u de omgeving van Hindeloopen op de fiets verkennen? Huur een fiets bij het havenkantoor van Jachthaven Hindeloopen. De lokale supermarkt vindt u op loopafstand van Het Hylper Huis, in dezelfde straat.

Hylperhuis handgeschreven tekst

Informatie aanvragen

    Keuze accommodaties